Νηστίσιμο κέικ Πορτοκαλιού

Υλικά:

480 γρ.αλεύρι
1 μπέικιν
1/2 κ.γ.μαγειρική σόδα
1 βανίλια
300 γρ.ζάχαρη
400 γρ.χυμός πορτοκάλι
200 γρ ηλιέλαιο
2 πορτοκάλια το ξύσμα τους

Εκτέλεση:

1)Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τον χυμό μέχρι να λιώσει.
2)Προσθέτουμε το λάδι,το μπέικιν,τη σόδα,τη βανίλια και το ξύσμα.
3)Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα
υλικά και βάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψάκι (Νο 28).
4)Ψήνουμε στον αέρα για μια ώρα περίπου.

Καλή Επιτυχία!!

Ευχαριστούμε την κα Τσιουκάνη Ελενη για την συνταγή

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο Στιφάδο
Επόμενο άρθροΨητές Χοιρινές Μπριζόλες λαιμού και ψημένες φρέσκες πατάτες με βούτυρο, άνηθο και σκόρδο.