Υλικά:

700 ml ζωμό λαχανικών
μισό ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
5 μεγάλα μοσχαρίσια ossobuco
αλεύρι
πιπέρι
λάδι
αλάτι

Εκτέλεση:

Με ένα ψαλίδι κόβουμε την πέτσα που καλύπτει το εξωτερικό του ossobuco, αλευρώνουμε κάθε ossobuco και τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με καυτό λάδι, ροδίζοντας τα και από τις δύο πλευρές σε δυνατή φωτιά.
Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε το λευκό κρασί, τα καλύπτουμε όλα με ζωμό λαχανικών, σκεπάζουμε με ένα καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 30 λεπτά, γυρίζοντάς τα συχνά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι 30 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος.
Σερβίρετε πολύ ζεστό με ρύζι ή πατάτες φούρνου και απολαύστε το γεύμα σας.

Προηγούμενο άρθροΓεμιστά Κολοκυθάκια
Επόμενο άρθροΨαροκεφτέδες της Ελένης