Πάπια με σάλτσα πορτοκαλιού και ρύζι!

Συνταγή σάλτσας:

Ξεφλουδίστε μια φλούδα πορτοκαλιού, κόψτε μερικές φέτες σε κομμάτια και βάλτε το σε ένα τηγάνι με χυμό πορτοκαλιού και καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να σχηματίζεται το σιρόπι.
Βάλτε 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ, μοσχοκάρυδο, κανέλα, τζίντζερ, γαρύφαλλο και λευκό πιπέρι, όλα αλεσμένα.
Συνεχίστε το μαγείρεμα και στο τέλος προσθέστε λίγο βούτυρο για κρέμα.
Ψήστε το στήθος της πάπιας στη σχάρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Φτιαξτε το ρυζί με τον κλασικό τρόπο που γνωρίζετε

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜοσχαράκι με κόκκινο κρασί
Επόμενο άρθροNόστιμα πτι φουρακια….σήμερα για να γλυκάνω τη μέρα.