Συστατικά
1/2 κούπα κρανμπερις
1/4 κούπας γευστικό ανανά
1 / 4 κούπας ζαχαρωμένη παπάγια
1 κουπα σταφίδες
1 κούπα ξηρά βερίκοκα
1 κούπα βούτυρο
1 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι τυρί cottage                                                                          4 αυγά
2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
2 κουταλιές εκχύλισμα βανίλιας
2 κουταλιές της σούπας ρούμι

Οδηγίες
Βάλτε στο νερό τα κρανμπερις, τον ανανά, την παπάγια, τις σταφίδες και τα βερίκοκα για μια ώρα ή βράστε τα για περίπου 10 λεπτά. Αδειάστε και αφήστε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.

Συνδυάστε το αλεύρι και το μπεικιν παουντερ και αφήστε το στην άκρη.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το τυρί cottage, το εκχύλισμα βανίλιας και το ρούμι μέχρι να γίνει αφράτο.
Προσθέστε αυγά, ένα προς ένα.
Προσθέστε τα στραγγισμένα φρούτα και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε.
Ανακατέψτε μέσα το μείγμα αλευριού.
Μεταφέρετε τη ζύμη σε μία λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Ψήστε το κέικ  σε προθερμασμένο φούρνο 160 C για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να βγει καθαρό ένα καλαμάκι από το κέντρο του κέικ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤυραμισσού χωρίς αβγά…στο άψε σβήσε
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με λεμονάτη σάλτσα: Μια πανδαισία γεύσεων!