Ποτό Μπανάνας που θα καίει το λίπος στην κοιλιά

Συστατικά:

1 μπανάνα
1 πορτοκάλι
½ φλιτζάνι γιαούρτι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή χωρίς λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
¼ κουταλιά της σούπας τζίντζερ σε σκόνη
2 κουταλιές σπόροι λιναριού
2 κουταλιές της σούπας σε σκόνη ορού γάλακτος

Παρασκευή:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε όλα τα συστατικά μαζί και να τα ανακατέψετε καλά χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ. Εάν έχετε μύλο καφέ ή επεξεργαστή τροφίμων, αλέστε πρώτα τους σπόρους λιναριού και, στη συνέχεια, προσθέστε τον στο μπλέντερ.
Όταν τελειώσετε με την ανάμειξη, ρίξτε το μείγμα σε ένα ποτήρι και αρχίστε να το απολαμβάνετε.
Ετοιμάστε το εντός 5 λεπτών – Πιείτε το για 5 ημέρες
Εάν μπορείτε, είναι καλύτερα να πίνετε το μείγμα το πρωί, με άδειο στομάχι. Θα παρέχει στο σώμα σας πολλά θρεπτικά συστατικά, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και επίσης θα βελτιώσετε την καθημερινή σας διάθεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ

*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.