Ραβανί με Σαντιγί

Εκτέλεση

15κουτ.σούπας σιμιγδάλι ψιλό
15 αβγά χωρισμένα τα ασπραδια και χτυπημένα μαρέγκα.
2βανίλιες
1 μπεικιν παουντερ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 1/2 ποτήρια νερού ζάχαρη
5 ποτήρια νερό
1 ξυλάκι κανέλα.

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα ασπραδια μαρέγκα. Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη και στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο τη μαρέγκα και το σιμιγδάλι, τις βανίλιες και το μπεικιν.
Το ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200′ για 30_40 λεπτά περιπου.
Όταν το βγάλουμε σιροπιαζουμε λίγο.
Bγάζουμε την κρούστα που σχηματίστηκε με ένα μαχαιρακι,

ρίχνουμε το υπόλοιπο σιρόπι και βαζουμε από πάνω σαντιγί και τρούφα.

ΠΗΓΗ: Πηνελόπη Παντελάκη

Προηγούμενο άρθροΑφράτα Ατομικά Τυρόψωμα
Επόμενο άρθροΓαρίδες με Λαχανικά και Τυριά