Ρολό Κιμά με βραστά αυγά και πατάτες στο φούρνο

Υλικά

1 κιλό κιμά (βόειο κρέας)
2 φρέσκα αυγά
6 βραστά αυγά
½ φλιτζάνι ψωμί τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κίτρινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
5 φύλλα δυόσμου
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας ξηρό θυμάρι
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές μουστάρδα
Τυρί όπως σας αρέσει
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
10 πατάτες

Εκτέλεση

1. Προσθέστε κιμά, τα 2 αυγά, ελαιόλαδο, μπαχαρικά, βότανα, σκόρδο, κρεμμύδι, ψωμί
σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά και αφήστε να κρυώσει.
2. Βράστε 6 αυγά  
3. Τοποθετήστε ένα χαρτί ψησίματος στο τραπέζι και δημιουργήστε ένα ορθογώνιο με το
κιμά κρέατος
4. Απλώστε τη μουστάρδα παντού και απλώστε το τυρί και τα 6 αυγά


5. Τυλίξτε το κρέας από τη μία πλευρά στην άλλη για να δημιουργήσετε ένα ρολό
κρέατος
6. Σφραγίστε τις άκρες και τα μέρη σε ένα βουτυρωμένο ταψί στο φούρνο
7. Ξεφλουδίστε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυδωνάτες, τις βάζουμε στο ταψί με το κρέας


8. Προσθέστε λίγο ρίγανη και ελαιόλαδο στις πατάτες
9. Μαγειρέψτε σε προθερμασμένο φούρνο 200C για περίπου 45-60 λεπτά

Η Συνταγή είναι της Christina Lervik

Προηγούμενο άρθροΟι πιο νόστιμοι Πατατοκεφτέδες
Επόμενο άρθροΤο κόλπο με το παγάκι στην μπριζόλα το ξέρετε!