Συστατικά:
1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα με ένα πιρούνι
1 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι τσαγιού φέτα
Πιπέρι 
1/2 φλιτζάνι ανάμεικτα, φρέσκα βότανα (ρίγανη, βασιλικός, θυμάρι, μαϊντανός κλπ), ψιλοκομμένα

Οδηγίες:
Προσθέστε το αλεύρι και τα αυγά σε ένα μεσαίο μπολ και χτυπήστε τα  μαζί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό μίξερ για να το κάνετε αυτό. Προσθέστε αργά το νερό ενώ ανακατευετε ή χτυπάτε. Καλύψτε το μπολ με πλαστικό περιτύλιγμα και αφήστε το να καθίσει στον πάγκο για τουλάχιστον τριάντα λεπτά και μέχρι και δύο ώρες.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Βουρτσίστε ένα μεγάλο ταψί με ελαιόλαδο.

Προσθέστε την φρεσκοτριμμένη φέτα, το πιπέρι και τα φρέσκα βότανα σε ένα μέτριο μπολ και ανακατέψτε ελαφρά. Ανακατέψτε ένα φλιτζάνι αυτού του μείγματος στο μειγμα που φτιάξαμε πριν και ρίξτε μέσα στο ταψί. Ψήστε για περίπου τριάντα λεπτά ή έως ότου αρχιζει να χρησίζει και οι πλευρές φουσκώσουν. Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει στο ταψάκι. Κόβουμε σε σφήνες λίγο πριν την εξυπηρέτηση.

Προηγούμενο άρθροΓίγαντες φασόλια με αμπελόφυλλο και σάλτσα πέστο
Επόμενο άρθροΑφράτα κεφτεδάκια φούρνου