Τηγανίτες με κιμά

Συστατικά:

Κιμάς – 300 g
Κεφίρ – 200 ml
Κρεμμύδια – 1-2 τεμ
Αλεύρι – 3 κουταλιές της σούπας.
Αυγό – 1 τεμ.
Φυτικό λάδι
Μαύρο πιπέρι
αλάτι

Μαγείρεμα:

1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στον κιμά. Προσθέστε το κεφίρ και το χτυπημένο αυγό. Ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι. Ζυμώνουμε τη ζύμη.
3. Σε προθερμασμένο τηγάνι με λάδι απλώνουμε τη ζύμη με μια κουταλιά της σούπας και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ψηθεί.

Καλή όρεξη!

Ольга Воронова

Προηγούμενο άρθροΣιροπιασμένο Όνειρο: Καρυδόπιτα με Ρεβανί
Επόμενο άρθροΚλασική Αξία: Τούρτα Αμυγδάλου, η Αγαπημένη Όλων‼️😋😋