Τούρτα παγωτό με γεύση cheesecake

Τούρτα παγωτό με γεύση cheesecake: Πλούσιο και κρεμώδες παγωτό cheesecake με σάλτσα φράουλας και θρυμματισμένα μπισκότο

Υλικά

500 γραμμάρια φυτική κρέμα στο χάρτινο κουτί που βρίσκουμε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ
1 γάλα εβαπορε
1 γάλα ζαχαρουχο
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 κονσέρβα κομπόστα βύσσινο
1 κουταλιά σούπας κοφτή ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
1 κουταλιά σούπας κονιάκ

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε τα βύσσινα, κρατάμε το ζουμί σε κατσαρολάκι, ανακατεύουμε την ζάχαρη και κορν φλάουρ, βράζουμε να δέσει, αφήνουμε να κρυώσει,προσθέτουμε τα βύσσινα και το κονιάκ, αφήνουμε στην άκρη
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα να γίνει σαντιγί, προσθέτουμε τα κρύα γάλατα,το τυρί κρέμα,το μέλι, συνεχίζουμε το χτύπημα να ομογενοποιηθούν,σπάμε σε κομμάτια τα μπισκότα,τα ανακατεύουμε στην κρέμα
Στο σκεύος βάζουμε σε στρώσεις κρέμα και βύσσινα, βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει το παγωτό μας!

H Συνταγή είναι της Urania Zantioti

Προηγούμενο άρθροΝεγράκια
Επόμενο άρθροΗ συνταγή…σε 30 μέρες όλα σας τα ρούχα θα είναι μεγάλα