Υπέροχα κεκάκια με μαρμελάδα

Υλικά:

• 200 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο
• 200 γρ. ζάχαρη καστανή
• 3 αβγά
• 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
• 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
• 250 γρ. φράουλα, μαρμελάδα
• 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
• αλάτι

Εκτέλεση:

• Βάζουμε χαρτάκια για muffins σε θήκες για 12 muffins.
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 ° C στον αέρα.
• Χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί μέχρι να ανοίξει το χρώμα και να γίνει ένα κρεμώδες μείγμα και μετά προσθέτουμε και τα αυγά.
• Προσθέτουμε το αλεύρι, το γιαούρτι, το μπέικιν και τη σόδα και ανακατεύουμε καλά.
• Μοιράζουμε το μείγμα στα 12 χαρτάκια.
• Ψήνουμε για 25 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα και όταν το ακουμπάμε να είναι σταθερά. Αφήνουμε χωρίς να βγάλουμε τα χαρτάκια, να κρυώσουν για 10 λεπτά και αφαιρούμε από τις φόρμες και όσο είναι ζεστά πασπαλίζουμε με την ζάχαρη άχνη. Αφήνουμε να κρυώσουν.
• Στο τέλος με ένα κορνέ από την κάτω πλευρά γεμίζουμε με τη μαρμελάδα
Προηγούμενο άρθροΒραστή Σοκολατόπιτα
Επόμενο άρθροΦανταστική Πίτα χωρίς Φύλλο