Spring Rolls με φρούτα

Συστατικά:

2 τεμ ώριμα μάνγκο (μπορείτε να βάλετε άλλο φρουτο επιλογή σας)
1 κουτί ροδάκινο σε φέτες (κομπόστα)
¼ φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ
2 κουταλιές της σούπας νερό
½ φλιτζάνι σιρόπι ροδάκινου  (από το κουτί της κομπόστας)
1 πακέτο φύλλα για spring rolls (μπορουμε να κοψουμε στα 5 και φύλλα κρουστας)
Σπορέλαιο

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και καθαρίζουμε τα ώριμα μάνγκο και τα κόβουμε σε κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολάκι.
Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε και το ροδάκινο και το βάζουμε και αυτό σε άλλο μπολάκι.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε μαζί και το μάνγκο και το ροδάκινο προσθέτουμε τη ζάχαρη το σιρόπι ροδάκινο και ανακατεύουμε
Στη συνέχεια το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και το σιγοβράζουμε ανακατεύουμε συνέχεια έτσι ώστε να δέσει
Προσθέτουμε το κορν φλάουρ εφόσον το διαλύσουμε σε 2 κουταλιές νερό και συνεχίζουμε να το βράζουμε έως ότου πήξει καλά.
Μόλις είναι έτοιμο τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει

Παίρνουμε το πρώτο φύλλο για Spring rolls και στη μία γωνιά του βάζουμε 2 κουταλιές από τη γέμιση και τυλίγουμε λιγο σηκώνουμε τις άκρες προς τη μέση έτσι ώστε να σφραγίσουμε τη γέμιση αλείφουμε με λίγο νερό τη μία γωνία και τυλίγουμε για να κολλήσει.
Ρπαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά μας
Βάζουμε στη φωτιά το τηγάνι μας με μπόλικο λάδι περίπου έως να βυθίζεται το Spring rolls μέσα στο λάδι και ξεκινάμε να τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος τα γυρίζουμε να παρουν παντου χρώμα και οταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε ένα πιάτο που
έχουμε στρώσει με χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το λάδι τα αφήνουμε να κρυώσουν και είναι έτοιμα

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΡυζόπιτα
Επόμενο άρθροΚρέμα καραμέλας – συνταγή