Φωλιές από κιμά γεμιστές με τηγανιτές πατάτες

Υλικά

Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
Κιμάς αρνίσιος 200 γρ
Φρυγανιά τριμμένη 6 κουταλιές σούπας
Αυγό 1 τεμ
Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο τριμμένο
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
Αλάτι – μαύρο πιπέρι – κίμινο
Νερό 2 κουταλιές σούπας

Γέμιση (οι ποσότητες ανάλογα με τις φωλιές που θα βγάλετε)
1/2 φλιτζάνι τηγανητό μπέικον, ψιλοκομμένο
Μανιτάρια ψιλοκομμένα
Καπνιστό Τυρί
Αυγά
Τυρί κίτρινο τριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά ,αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα
Βάλτε τα σε ένα ταψί και πιέστε το κέντρο τους με ένα κουτί αναψυκτικού ή ένα ποτήρι για να σχηματιστεί ένα μπολ.
Γεμίστε τους κεφτέδες με το μείγμα από μπεικον, μανιτάρια και καπνιστό τυρί κομένο σε κύβους. Τέλος, βάζω ένα αυγό στη μέση και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 210 ° για περίπου 20 λεπτά. Λίγο πριν είναι έτοιμο, πασπάλισα με τριμμένο τυρί.
Οι πατάτες ψήνονται σε φριτέζα, με ελαιόλαδο, μια πρέζα αλάτι, δεντρολίβανο, θυμάρι,μαύρο και παπρικα.

Ειναι απλά υπέροχο

Προηγούμενο άρθροΚανελόνια με κρεμα και τυρί
Επόμενο άρθροΤυροπιτάκια χωρίς μαγιά