Χοιρινό πεντανόστιμο

Υλικά

1 κιλό χοιρινό κρέας λαιμός κομμένος μεγάλα κομμάτια η σπάλα χοιρινή γίνεται και με ψαχνό αλλά με το λιπακι είναι ποιο νόστιμο
2 ντομάτες 
2κρεμμύδια 
2 πιπεριές πράσινες η ανάμεικτες 
200 γρ τυρί σκληρό κεφαλοτύρι κομμένο κύβους
2 ποτήρια κρασί λευκό

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μουλτι την 1 ντομάτα το 1 κρεμμύδι και την 1 πιπεριά και τα κάνουμε πολτό τα ρίχνουμε σε ένα τάπερ μαζί με το κρέας και το κρασί τα ανακατεύουμε τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο
Την επόμενη μέρα βγάζουμε τα κομμάτια από το μπολ δεν τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε σε ταψί κόβουμε την 1 ντομάτα το κρεμμύδι και την 1 πιπεριά χοντρά κομμάτια ρίχνουμε λάδι αλάτι πιπέρι και ψήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο γίνεται και στη γάστρα γίνεται και στη λαδόκολλα νερό δεν βάζουμε βγάζουν τα λαχανικά αλλά το κοιτάμε κιόλας ψήνουμε αντιστάσεις 250 πάνω από 1 ώρα προς το τέλος βάζουμε και το κεφαλοτύρι
Εξαιρετικός μεζές για κρασί και ουζακι

Βικη Αναματερου προς ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Προηγούμενο άρθροO ξηρός καρπός που λιώνει το λίπος από την κοιλιά
Επόμενο άρθροΣαλάτα Ρόκα με λοτούς, Καρυδιά και Φέτα