Συστατικά

4 μεγάλα σνιτσελ χοιρινού κρέατος
1 φλιτζάνι αλεύρι
4 αυγά
½ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
½ φλιτζάνι ξυνόγαλο
2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
1 κουτ. Σκόνη σκόρδου
1 κουτ. σκόνη κρεμμυδιού (προαιρετικό)
αλάτι / πιπέρι για γεύση
Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο

Οδηγίες
Προσθέστε 1 φλιτζάνι αλεύρι και αλάτι / πιπέρι σε ένα πιάτο ή ένα ρηχό μπολ.
Σε ένα βαθύ μπολ, συνδυάστε αυγά, τυρί παρμεζάνα, ξυνόγαλο, λιωμένο βούτυρο, σκόνη σκόρδου και σκόνη κρεμμυδιού.
Πάρτε ένα σνιτσελ κάθε φορά, βάλτε το στο αλεύρι, τινάζοντας το. Βάλτε το στο μίγμα αυγών, στρέφοντας το και στις 2 πλευρές.

Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο ή μισο μισο με ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι. Θα χρειαστείτε αρκετό λάδι για τα σνίτσελς σας να “κολυμπήσουν”.
Τηγανίζουμε τα σνίτσελ και στις δύο πλευρές μέχρι να γίνουν χρυσοκαφέ, περίπου 5 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Στραγγίστε σε μια χαρτοπετσέτα.
Απολαμβάνω!

ΠΗΓΗ craftycookingbyanna.com

Προηγούμενο άρθροΓαλοπούλα φιλέτο με πατάτες
Επόμενο άρθροΜυστικά της γιαγιάς για την ενημέρωση όλων των νοικοκυρών