Υλικά

2 αυγα

5 κουταλιες της σουπας ζαχαρη

3 κουταλιές της σουπας λιωμενο βουτυρο

1 βανιλια

8 κουταλιες της σουπας αλευρι φαρινα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το Φούρνο στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις

Βαζουμε στο μπολ τα αυγα και την ζαχαρη και τα ανακατευουμε με συρμα!

Προσθετουμε μεσα το λιωμενο βουτυρο και την βανιλια και ανακατευουμε καλά.

Συνεχιζουμε και ριχνουμε 2 κουταλιες της σουπας αλευρι φαρινα και ανακατευουμε

συνεχιζουμε και ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας αλευρι φαρινα και ανακατευουμε

συνεχιζουμε και ριχνουμε άλλες 3 κουταλιες της σουπας αλευρι και ανακατευουμε!

Η ζυμη θα γίνει ένας πηχτος χυλος!

Οποτε την τοποθετουμε σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και κανουμε δισκακια στην λαδοκολα

και τα ψηνουμε 1Ο λεπτα στο  προθερμασμενο φούρνο σε μεσαια σχαρα!!!!

ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΜπουρέκι με Κοτόπουλο και Ρύζι
Επόμενο άρθροΤρία καταπληκτικά γλυκά ψυγείου που έφτιαχνε στο σπίτι η μαμά μας