Υλικά

Ζύμη:
Αλεύρι 700 γραμ. γ.ο.χ
Νερό χλιαρό 300-350 γραμ.
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ξύδι
Ζύμωμα όλα μαζί
Μου βγαίνουν 12 μπαλάκια ζύμης.
Το αφήνω να ξεκουραστεί 30 λεπτά.

Γέμιση:
Τυρί φέτα 500 γραμ.
4 αυγά
Μισή κούπα του τσαγιού ελαιόλαδο(90 γραμ.)
Μισή κούπα του τσαγιού γάλα (100 γραμ.)
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι άσπρο

Εκτέλεση

Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε 3 φύλλα λαδωμένα μετά γέμιση,αλλά 3 φύλλα γέμιση,βάζουμε το φλουρί,το δαχτυλίδι,σάλομα,και κλαδί,(τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο)και άλλα 3 φύλλα γέμιση,και τέλος αλλά 3 φύλλα και ό,τι γέμιση έμεινε την απλώνουμε από πάνω.
Λαδώνω κόβω και ραντίζω με νερό.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά περίπου.

Καλή Χρονιά!!!💖🎄🎅

Η Συνταγή είναι της κας ελενη τσιουκανη

Προηγούμενο άρθροΜια υπέροχη πατατοσαλάτα για κάθε περίσταση!
Επόμενο άρθροΣαλάτα με Φρέσκους Γίγαντες