Cheesecake σοκολάτας ❤️

Υλικά

για τη βάση
200 γρ θρυμματισμένα μπισκότα
125 γρ λιωμένο βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας κακάο

για την κρεμα
200 ml γλυκιά κρέμα γαλακτος
1 ζαχαρούχο γάλα,
400 γρ τυρί κρέμα,
1 ζελατίνη,
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 μαύρη σοκολάτα τριμμένη

Εκτέλεση

Ετοίμασα τη βάση από 200 γρ θρυμματισμένα μπισκότα ανακατεμένα με το λιωμένο βούτυρο και το κακάο.
Έριξα το μείγμα σε ένα ταψί με πάτο που βγαινει και το πάτησα καλά μ ενα ποτηρι, το βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά να σφίξει.
Σε αυτό το διάστημα χτύπησα την κρέμα γάλακτος την οποία ανακάτεψα με ζαχαρούχο γάλα, τυρί κρέμα, ζελατίνη και 3 κουταλιές της σούπας κακάο.

Πρόσθεσα θρυμματισμένα μπισκότα και κομμάτια χοντροτριμμένης μαύρης σοκολάτας στο μείγμα που προέκυψε.
Μετά το έριξα πάνω από τη βάση. Από πάνω πασπαλίσα με μουσλι με σοκολάτα . Το άφησα στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφίξει. Αποδείχθηκε ένα εξαιρετικά νόστιμο cheesecake

❤️ Σας εύχομαι μια υπέροχη Μερα ❤️❤️❤️

ΠΗΓΗ: Цветана Йончева-Иванова

Προηγούμενο άρθροΧοιρινή Τηγανιά με Πράσα
Επόμενο άρθροΥπέροχο Κέικ Μήλου