Μια ελαφριά και κρεμώδη σάλτσα με φέτα και άνηθο.
Τι συμβαίνει με αυτή την κρεμώδη φέτα και τον άνηθο; Αυτό το dressing είναι ένας συνδυασμός ελληνικού γιαουρτιού και γάλακτος και έτσι είναι ωραίο και ελαφρύ και υγιεινό.  Αυτή η κρεμώδης φέτα και ο άνηθος ταιριάζει απόλυτα στις σαλάτες της Μεσογείου, και δεν έχει σημασία τι σαλάτα έχετε, δεν θα είναι ποτέ βαρετό!

Συστατικά
1/2 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι
1/4 φλιτζάνι γάλα
1/4 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένο
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο (ή 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο άνηθο)
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς
κατευθύνσεις

Ανακατέψτε τα πάντα και απολαύστε!