Αν ψάχνεις για ένα γλυκό σνακ που να είναι απλό στην προετοιμασία του αλλά απίστευτα νόστιμο, τότε αυτά τα Μπισκότα με μαρμελάδα είναι η τέλεια επιλογή. Εγώ τα φτιάχνω πολύ συχνά και μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα γίνουν ανάρπαστα!
Υλικά
Για να φτιάξουμε αυτά τα υπέροχα μπισκότα, θα χρειαστούμε:
Για τη ζύμη:
- 125 γρ. Ζάχαρη
- 500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 120 ml Λάδι
- 2 Αυγά
- 1 φακελάκι Μπέικιν πάουντερ
Για την επικάλυψη:
- 400-500 γρ. Μαρμελάδα βερίκοκου
- Αρκετή ποσότητα Νιφάδες καρύδας
Εκτέλεση
Χτυπάω τα αυγά και την ζάχαρη καλά. Προσθέστε το λάδι και χτυπήστε ελαφρά.
Προσθέστε το μπεικιν και αλευρι σταδιακά μέχρι να πάρετε μια όχι πολύ σκληρή ζύμη.
Περνετε δόσεις σε μέγεθος καρυδιού και πλάθετε τα μπισκότα και τα τοποθετείται σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά
Η μαρμελάδα θερμαίνεται καλά σε μια μικρή κατσαρόλα και το βάζουμε σε ένα μπολάκι
Αφού ψηθούν θα αφήνουμε να κρυώσουνε και τα μπισκότα τα βουτάμε πρώτα μεσα στην μαρμελάδα και στη συνέχεια μέσα στην καρύδα.

Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον 2-3 ώρες, εάν είναι δυνατόν
περισσότερο.
Στη συνέχεια σερβίρεται.
Καλή Επιτυχία..
Χρήσιμα Tips για τα Μπισκότα
- Μαρμελάδα: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε μαρμελάδα της αρεσκείας σου, όπως φράουλα, κεράσι ή δαμάσκηνο.
- Υφή: Το μυστικό για αφράτα μπισκότα με μαρμελάδα είναι η μαλακή ζύμη. Πρόσθεσε το αλεύρι σταδιακά και σταμάτα όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια σου.
- Αποθήκευση: Μπορείς να αποθηκεύσεις τα μπισκότα σε ένα αεροστεγές κουτί σε θερμοκρασία δωματίου για αρκετές ημέρες.














