Πορτοκαλοτηγανιτες

Yλικά

1 πορτοκαλάδα ανθρακικου
1 φαρίνα κόκκινη το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του. Εγώ έβαλα και 1 βανίλια μέσα.

Εκτέλεση

Ρίχνω την πορτοκαλάδα μέσα σέ μπωλ και την βανίλια. Ύστερα ρίχνω το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά να γίνει ένας πολύ πηχτός χυλός, άντε και μια τσιμπια αλάτι. Παίρνουμε κουταλιές ρίχνουμε σέ καυτό σπορελαιο. Βγάζουμε με την Τρυπητή σέ πιάτο με απορροφητικό χαρτί από κάτω. Σερβίρουμε με μέλι 🍯 και κανέλα.
Προσοχή γιατί όταν ρίχνουμε το χυλό κολλάει από κάτω στον πάτο. Ίσως θέλει αντικολλητικό τηγάνι.

Καλή Απολαυση

ΠΗΓΗ: Metaxia Kokkinou 

Προηγούμενο άρθροΜελομακάρονα…Τραγανά έξω μελωμένα μέσα!!!
Επόμενο άρθροΓλώσσες της πεθεράς