Πίτες με γκούντα και εντάμ

Υλικά

για την ζύμη
1 ποτήρι χλιαρό νερό
1 ποτήρι χλιαρό γάλα
1 λάδι ελαφρύ
1 φακελάκι μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη
800 γραμ αλεύρι

Γέμιση
Ενταμ κατα βούληση
Γκουντα κατα βούληση

1 αυγο

Εκτέλεση

Ανακατευουμε αλευρι,μαγια,αλατι και ζαχαρη. κανουμε λακουβιτσα και εριξα το γάλα, το νερό ,το λάδι ζυμωνοντας. Την σκεπάζουμε και την αφησουμε 45 λεπτα περιπου.
Κοβουμε μπαλακια και τα ανοιξουμε με τον πλαστρη.

Βαζουμε τα τυριά και κλεινουμε μισοφεγγαρο. Αλοιψουμε με λιγο αυγο.
Ψησουμε στους 180 αεροθερμο 30 λεπτα,αναλογα και τον φουρνο.

Καλή Επιτυχία

Η Συνταγή είναι της Παλμιρα Αριστου

 

Προηγούμενο άρθροΤσακιστές ψητές Πατάτες…ο νέος τρόπος για να φάτε πατάτες!
Επόμενο άρθροΜακαρόνια με σάλτσα μελιτζάνας