Σαλάτα του σεφ !

Η γευστικότατη Σαλάτα του σεφ, έτσι όπως έχουμε συνηθίσει να την τρώμε στα περισσότερα εστιατόρια. … Μπορούμε να στολίσουμε την κορυφή της σαλάτας

Υλικά:

5-6 φύλλα μαρούλι
2 μέτριες τομάτες
1 μέτριο αγγουράκι
5 φέτες ζαμπόν
5 φέτες τυρί ένταμ
3 αυγά βρασμένα κ καθαρισμένα.
Υλικά για τη σως.
4 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα.
4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ.
1 κουταλιά της σούπας ουίσκι.

Εκτέλεση:

Πλένουμε, στεγνώνουμε, σχολαστικά τα λαχανικά μας
τα τοποθετούμε κομμένα, σε μια σαλατιέρα.
Κόβουμε το ζαμπόν κ το τυρί σε μικρά τετράγωνα κυβάκια κ τα προσθέτουμε κ αυτά μέσα.
Και στην συνέχεια τοποθετούμε τα βρασμένα αυγά κομμένα στα τέσσερα το καθένα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά για τη σως κ τη ρίχνουμε στην επιφάνεια της σαλατιέρας ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά.
Στολίζουμε την σαλάτα μας με αυγό, μαρούλι, κ κέτσαπ στο τέλος.
Τυρί σαγανάκι.
Βρέχουμε το τυρί κ πασπαλίζουμε με αλεύρι στη συνέχεια το τηγανίζουμε σε καυτό τηγάνι για να θωρακιστεί κ να σχηματίσει μια όμορφη τραγανή χρυσαφένια κρούστα κ μέχρι να αρχίσει να λιώνει εσωτερικά.. Απλά υπέροχο!

H Συνταγή είναι της Νικόλ Κηρύκου

Προηγούμενο άρθροΑμυγδαλωτά
Επόμενο άρθροΤηγανίτες με μέλι…αφυπνίζουν αμέτρητες παιδικές αναμνήσεις