Το σουφλέ κολοκυθιού είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα ελαφρύ και γευστικό κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό.

Υλικά.

4 κολοκυθάκια μέτρια
5 αυγα.
1 ποτήρι νερού καλαμποκέλαιο.
2.ποτήρια αλεύρι γ.ο.χ.
1 μπεκιν.
250 γρ.φετα.
200 γρ κασέρι γκούντα .
1 κρεμμύδι ξερό.
Δυόσμο.αλάτι και πιπέρι.

Εκτέλεση

Ετριψα τα κολοκυθάκια με τον τρίφτη στο σουρωτήρι και τα πάτησα με τα χέρια να φύγουν τα υγρά. Στη συνέχεια χτύπησα τα αυγά με το σύρμα χειρός πρόσθεσα αλάτι πιπέρι το λάδι τα κολοκύθακια το κρεμμύδι τρυμενο στον τρίφτη το δυόσμο τα τυριά και τελος το αλεύρι μαζι με το μπεκιν ανακατεψα καλα να ενσωματωθεί το μείγμα το έβαλα σε ταψάκι 30 εκατοστά και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς αντίσταση 30 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

H Συνταγή είναι της κας Κατερινα Μαδικα

Προηγούμενο άρθροΣπιτικά Πτιφούρ για όσους τα λατρεύουν
Επόμενο άρθροΤορτελίνια σουφλέ