Χοιρινό με πολύχρωμες πιπεριές στην κατσαρόλα. Το τρυφερό κρέας, οι πιπεριές, που έχουν πάρει βράση μαζί και η απίστευτη γεύση θα σας ξετρελάνουν!! Φτιάξτε το!!

ΥΛΙΚΑ :
 1 ½ κιλό χοιρινό μπούτι ή σπάλα κομμένο σε μερίδες
 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
 1 – 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
 ½ φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
 χυμό από 2 λεμόνια
 1 κρασοπότηρο λευκό ξηρό κρασί
 1 πιπεριά πράσινη
 1 πιπεριά κόκκινη
 1 πιπεριά κίτρινη
 ρίγανη
 Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αρχικά σοτάρετε το κρέας στην κατσαρόλα με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα και να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές.
Στη συνέχεια, προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα αφήνετε για 4 – 5 λεπτά μέχρι να γίνουν διάφανα.

 

Σβήνετε το κρέας με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί. Προσθέτετε ζεστό νερό, μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Μόλις το κρέας πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει.
Όταν μαλακώσει το κρέας, προσθέτετε τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και τις πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε φέτες. Αφήνετε να βράσουν με ανοικτή την κατσαρόλα για μερικά λεπτά ακόμα, μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και να δέσει η σάλτσα.
Συνοδεύεται τέλεια με σπυρωτό πιλάφι, αλλά και με πατάτες είναι εξίσου νόστιμο.

Καλή Επιτυχία

Pork with colorful peppers in the pot

The tender meat, the peppers, which have been boiled together
and the incredible taste will delight you !! Make it !!

Ingredients:

 1 1/2 kg pork leg or chunk into portions
 2 chopped onions
 1 – 2 pieces Chopped garlic
 1.2 cup of olive oil
 juice of 2 lemons
 1 glass of white dry wine
 1 green pepper
 1 red pepper
 1 yellow pepper
 oregano
 Salt and freshly ground black pepper

Instructions:
First saute the meat in the saucepan with olive oil until it turns brown and well browned on all sides.
Then add the chopped onion, chopped garlic and leave for 4-5 minutes until become translucent.
Pour the wine up the meat and allow it to evaporate. Add hot water until the meat is covered.
Once the meat has boiled, reduce the heat and simmer for about 1 hour, until softened.
When the meat has softened, add the oregano, lemon juice, salt, pepper and sliced ​​colorful peppers.
Leave to boil for a few more minutes, until the peppers have softened and the sauce has thickened.
It is perfectly accompanied with pilaf, but is also delicious with potatoes.

Good Appetite

Προηγούμενο άρθροΣπανακόπιτα
Επόμενο άρθροΟ πιο εύκολος Σπιτικός Μπακλαβάς