Υλικά

1 πακέτο φύλλα κρούστας 

Για την μπεσαμελ:
5 φλιτζανια γαλα,
10 κουταλιες αλευρι ,
4 αυγα,
3/4 του φλιτζανιου βουτυρο,
αλατι,
πιπερι,
μοσχακαρυδο
250γρ κιτρινο τυρι τριμμενο,
150γρ ανθοτυρο,
500γρ φετα,
250γρ ζαμπον

Εκτέλεση

Για την μπεσαμελ
Ξεκινάμε τη συνταγή φτιάχνοντας πρώτα την κρέμα Μπεσαμέλ.
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το αλέυρι και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά μέχρι να χρυσίσει
Ρίχνουμε το γάλα και αφου ανακατεψουμε καλά ριχνουμε το μοσχοκάρυδο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το σύρμα μέχρι να πήξει.
Αποσύρουμε απο την φωτιά,προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα,αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Αφηνουμε να κρυωσει και προσθετουμε κιτρινο τυρι τριμμενο, ανθοτυρο, φετα, ζαμπον σε καρε

Για την πίτα
Βουτυρωνουμε ενα μεγαλο ταψι και στρωνουμε τα μισα φυλλα κρουστας ,τσαλακωμενα και βουτυρωμενα.
Ριχνουμε την γεμιση

και σκεπαζουμε με τα υπολοιπα φυλλα ,τσαλακωμενα και βουτυρωμενα
Χαραζουμε την πιτα ,την ραντιζουμε με νερο και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά στις αντιστάσεις.
Κόβετε κρύα και είναι έτοιμη να την απολαύσετε!

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Reggina Filippou