Ανακαλύψτε μια απλή και γρήγορη συνταγή για λαχταριστές κασερόπιτες, χωρίς να χρειαστείτε πλάστη! Με λίγα υλικά για το ζυμάρι και μια νόστιμη γέμιση τυριού, θα έχετε έτοιμες αφράτες πιτούλες ιδανικές για κάθε στιγμή.

Υλικά

για το ζυμάρι:

550 γρ. αλεύρι
300 γρ. νερό χλιαρό
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Λίγο ξύδι
Μαργαρίνη (λιωμένη)
Ηλιέλαιο
Για τη γέμιση:

Τυρί κασέρι (ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας)

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι με το χλιαρό νερό, το ελαιόλαδο και λίγο ξύδι. Ζυμώστε μέχρι να έχετε μια μαλακή ζύμη.
Χωρίστε τη ζύμη σε 8 μπαλάκια (για μονή δόση).
Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε λιωμένη μαργαρίνη με ηλιέλαιο. Βουτήξτε ένα ένα τα μπαλάκια ζύμης στο μείγμα και αφήστε τα έξω για περίπου 40 λεπτά.


Πάρτε ένα μπαλάκι ζύμης και με τα χέρια σας ανοίξτε το σε ένα λεπτό φύλλο.


Τοποθετήστε λίγο τυρί κασέρι στο κέντρο του φύλλου.
Διπλώστε το φύλλο ώστε να καλύψει το τυρί και να σχηματιστεί μια πιτούλα.


Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα μπαλάκια ζύμης.
Ψήστε τις κασερόπιτες σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Η Συνταγή είναι της κας αναστ γεω