Ανακαλύψτε μια απλή αλλά εντυπωσιακή συνταγή για ζουμερούς κεφτέδες γεμιστούς με δύο αγαπημένα τυριά: την αλμυρή φέτα και την ήπια γκούντα. Η έκπληξη στο εσωτερικό τους θα κάνει κάθε μπουκιά μια απολαυστική εμπειρία! Πάμε να τους φτιάξουμε!

Υλικά:

1 κιλό κιμάς
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
Σκόρδο ψιλοκομμένο (όσο επιθυμείτε)
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 αυγό
Ψωμί μουλιασμένο και στυμένο (λίγες φέτες)
Λίγο ξύδι
Μισή ντομάτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λίγο μπέικιν πάουντερ
Τυρί φέτα κομμένο σε μικρά κομμάτια
Τυρί γκούντα κομμένο σε μικρά κομμάτια

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ, ζυμώνετε καλά τον κιμά με το τριμμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το αυγό, το μουλιασμένο και στυμένο ψωμί, το ξύδι, τη μισή τριμμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το μπέικιν πάουντερ.
Παίρνετε μια ποσότητα κιμά και την ανοίγετε στην παλάμη σας.
Στη μέση, τοποθετείτε ένα κομματάκι φέτα για τους μισούς κεφτέδες και ένα κομματάκι γκούντα για τους υπόλοιπους.
Κλείνετε καλά τον κιμά γύρω από το τυρί, δίνοντας στρογγυλό ή οβάλ σχήμα στους κεφτέδες.
Μπορείτε να τηγανίσετε, να ψήσετε στο φούρνο ή να μαγειρέψετε τους κεφτέδες σε σάλτσα της αρεσκείας σας.

H συνταγή είναι από Kyvel Kyvel