Αυτό το φαγητό είναι ό,τι πρέπει για να εντυπωσιάσεις την οικογένειά σου. Το Σουβλάκι με φύλλο και κιμά συνδυάζει την τραγανή υφή του φύλλου με τη γεύση του ζουμερού κιμά και είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γεύμα. Είμαι σίγουρη πως θα το φτιάξεις ξανά και ξανά!
Υλικά
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Για τη γέμιση:
- Κιμάς μοσχαρίσιος – περίπου 400 γρ.
- 1 Κεφάλι Κρεμμύδι, τριμμένο
- 1-2 σκελίδες Σκόρδο, τριμμένο
- Αλάτι
- Μαύρο πιπέρι
- Κύμινο
- Κόκκινη πιπεριά (σε σκόνη)
- 1 κουταλιά της σούπας Σπιτική σάλτσα ντομάτας
Για το τύλιγμα:
- Φύλλα κρούστας για πίτα
- Λάδι για το άλειμμα
- Ξύλινα σουβλάκια
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τον κιμά με τα μπαχαρικά και τον βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Στη συνέχεια παίρνουμε δύο φύλλα, αλείφοντας μεταξύ τους λάδι. Στο τέλος βάζουμε τον κιμά (φαίνεται στη φωτογραφία)
και τον τυλίγουμε σε ρολό. Κόβουμε σε ίσα διαστήματα
και τα περνάμε σε σουβλάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 220′ (σε σχάρα, αν θέλουμε τραγανή κρούστα) μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φύλλα. Μπορείτε να τα σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας αν θέλετε.
Καλή Απόλαυση
Υ.Γ Εάν σας αρέσει το λουκάνικο φρανγφουρτης ή το το χωριάτικο υπάρχει και η λυση που βλέπετε στις φωτο απο κάτω















