Τυροπιτάκια

Υλικά

200 γρ γιαούρτι,
300 γρ φέτα,
200 γρ λάδι,
3 αυγά,
400-500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,
ένα χέρι γεμάτο παρμεζάνα τριμμένο τυρί (προαιρετικά)
αβγόπλυμα και σουσάμι.

Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε τη φέτα, προσθέτουμε την παρμεζάνα, το γιαούρτι, τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά με το χέρι. Προσθέστε αρκετό αλεύρι για να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια σας.
Πλάθουμε μπαλάκια, αλείφουμε το αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήστε στους 180 C, 350 F για 15-18 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣπιτικές κοτομπουκιές (μπουκιές κοτόπουλου)
Επόμενο άρθροΜελιτζάνες με τυρί στο φούρνο