Συστατικά

 

Διαφήμιση

650g πατάτες κόβουμε σε φέτες 2-3cm
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1-3 φρέσκα τσίλι πιπερίτσες πράσινες, λεπτώς κομμένα σε φέτες
Ξύσμα και χυμό από 1 μεγάλο lime
8 μεγάλα αυγά
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες
4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Μικρή χούφτα φρέσκο ​​κόλιανδρο, κοτσάνια και τα φύλλα ψιλοκομμένα ξεχωριστά
175 γραμμάρια μπέικον, ψιλοκομμένο
1 μικρό λάχανο ψιλοκομμένο
90 γραμμάρια τσένταρ κομμένο σε μικρά κομμάτια

 

Μέθοδος

Ζεσταίνετε το φούρνο σε 200 ° C /αερα 180 ° C. αέριο 6. Βάλτε τις πατάτες σε μία κατσαρόλα
με κρύο αλατισμένο νερό, βράστε και μαγειρέψτε για 6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίστε και αφήστε να στεγνώσουν.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα ταψί, προσθέτουμε τις πατάτες και αλατίζουμε.
Ψήνετε για 20 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσουν.
Εν τω μεταξύ, βάλτε το τσιλι σε ένα μπολ με το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
Αφήστε το για λίγα λεπτά για να μαριναριστούν.

 

Διαφήμιση

Σε μια κανάτα ή ένα μπολ, χτυπήστε μαζί τα αυγά, τα κρεμμυδάκια, τα μαριναρισμένα τσιλι,
τα μπέικον την μαγιονέζα και τα κόλιανδρο.
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι (24-26cm πλάτος) σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε το μπέικον, τηγανίστε για 3 λεπτά, προσθέστε το λάχανο και μαγειρέψτε για περίπου
8 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε τις ψητές πατάτες και ανακατέψτε καλά.
Ανάβετε το γκριλ σε μέτρια-υψηλή σκάλα. Ρίξτε το μείγμα αυγού στο τηγάνι και ανακατέψτε το.
Ρίξτε το τυρί και συνεχίστε το μαγείρεμα στην φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να ψηθούν και στις άκρες.
Βάλτε το τηγάνι στο γκριλ και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά ακόμη. Πασπαλίστε από πάνω
με ψιλοκομμένα φύλλα κόλιανδρου για να σερβίρετε.                                          ΠΗΓΗ: deliciousmagazine.co.uk

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση