Αυτά τα τυροκουλουρα σίγουρα μέσα μπορείτε να τα γεμίσετε με ζαμπόν με γαλοπούλα με τυρί κρέμα με ότι τραβάει η όρεξή σας
Συστατικά:
550-600 γρ αλεύρι 1 ασπράδι αυγού 200 ml γαλά
100 ml νερό
100 ml σπορέλαιο
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλιά ζάχαρη Λίγο αλάτι
Φέτα η ζαμπόν τυρί
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ κ πλαθουμε λίγο. Μαλακή ζύμη όχι παραπάνω αλεύρι από αυτό. Αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα. Μετά χωριζουμε σε 8 μπαλάκια ανοίγουμε με λαδωμένα χέρια και βάζουμε μέσα ότι μας αρέσει το κλείνουμε σα ρολάκι το στρίβουμε σαλιγκαράκι αλοιφουμε με το κροκο κ ρίχνουμε σουσαμι. Φούρνο 190 βαθμούς μέχρι να ροδισουν.
Η Συνταγή/φωτό είναι της κας Μαρια Ροβιθακη