Χωρίς αλεύρι! ένα νόστιμο δείπνο! Απλώς τρίψτε τις πατάτες, ψιλοκόψτε και ετοιμάστε ένα απίστευτα νόστιμο δείπνο για όλη την οικογένεια. Σίγουρα θα λατρέψετε αυτή τη συνταγή! Οι πατάτες φούρνου και η παρμεζάνα δίνουν εκπληκτική γεύση!
Συστατικά:
Πατάτες 800 γρ.
νερό (να γεμίσει το μπωλ).
Πρέπει να απαλλαγείτε από το άμυλο.
3 κρεμμύδια.
ελαιόλαδο
Μαγειρέψτε για 7-10 λεπτά.
Παρμεζάνα 100 γρ.
2 αυγα.
Εκτέλεση
Ξεκινάμε και τριβουμε την πατάτα στο χοντρό και τις βάζουμε σ ένα μπολ και το γεμιζουμε με νερο και το αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλικόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε 7-10 λεπτα σε ένα τηγανι με λίγο λαδι
Τριβουμε την παρμεζάνα στο ψιλό και αφηνουμε στην ακρη.
Στιβουμε τις πατετες καλα και τις βάζουμε σ ενα μπολ, ριχνουμε το κρεμμύδι, τ αυγά, το τυρί, αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Λαδώνουμε ενα πυρέξ και ριχνουμε το μείγμα και το ισιώνουμε, με ένα μαχαίρι το χωρίζουμε σε κομμάτια.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά
Καλή Απόλαυση