Συστατικά

6 μεγάλες και μακριές κόκκινες πιπεριές.
300 γρ. Κατσικίσιο τυρί.
200 γρ. Τυρί φέτα.
100 γρ. Τριμμένο τυρί Cheddar.
½ φλιτζάνι φρέσκο ​​μέντα ψιλοκομμένο.
6 ντομάτες κεράσι ψιλοκομμένες σε κύβους.
Φρέσκο θυμάρι.
Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Τριμμένο πιπέρι.
100 γρ. Λουκάνικα ή κύβους μπέικον (προαιρετικά).
½ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Οδηγίες
Ανακατέψτε το κατσικίσιο τυρί, τη φέτα, το Cheddar, τις ντομάτες, το μέντα, το θυμάρι και το μαϊντανό σε ένα μπολ. Πιπέρι και δοκιμάστε.
Εάν χρησιμοποιείτε κύβους μπέικον, τα σοτάρετε σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέστε τα στο μπολ και ανακατέψτε καλά.

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι και κόψτε τις πιπεριές κατά μήκος. Αφαιρέστε τα σπόρια και τον απ’ έξω υμένα.
Διαχωρίστε το μείγμα σε 6 μέρη και γεμίστε τις πιπεριές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλιφίδα  έτσι ώστε οι πιπεριές να μην ανοίγουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Βάλτε τις πιπεριές σε ένα ρηχό δίσκο και ρίξτε το ελαιόλαδο από πάνω.
Ψήστε για ~ 40 λεπτά μέχρι να ψηθούν οι πιπεριές και πάρουν ωραίο χρώμα.

ΠΗΓΗ: socraticfood.com