Υλικά

3 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3/4 φλιτζάνι γάλα
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 βανίλια

1/2 φλιτζάνι αλεύρι
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ

1 ποτήρι γάλα

Για την κρέμα
2 1/2 κουταλιές της σούπας κακάο
¼ φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι GARNI σε σκόνη
1 φλιτζάνι κρύο νερό

Μισό φλιτζάνι ζάχαρη
Μισό φλιτζάνι κακάο
Μισό φλιτζάνι γάλα
Μισό φλιτζάνι λάδι
βανίλια

Εκτέλεση

Σ ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τ αυγά, τη ζάχαρη, το λάδι,τη βανίλια,το γάλα και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι το μείγμα να διπλασιαστεί και να ασπρίσει.
Σ ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και ανακατεύουμε με το σύρμα πολύ καλά.
Ρίχνουμε το ρευστό μείγμα στο αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα να ενωθούν τα υλικά.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα πυρέξ 25×40.Ρίχνουμε μέσα το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 ° για 25 λεπτά.
Το βγάζουμε απ τον φούρνο και κάνουμε τρύπες σε όλη την επιφάνεια μ ένα ξυλάκι.
Περιχύνουμε το κέικ με το γάλα και αφήνουμε στην άκρη να το απορροφήσει.
Σ ένα μικρό μπολάκι ρίχνουμε το νερό και το κακάο και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
Σ ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίχνουμε το Garni και το νερό και χτυπάμε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα να γίνει σαντιγύ.

Προσθέτουμε το μείγμα του κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα περίπου 5 λεπτά.
Απλώνουμε τη κρέμα στην επιφάνεια του κέικ και την στρώνουμε πολύ καλά με μια σπάτουλα.Βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά περίπου.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη,το κακάο ,το γάλα,το λάδι και την βανίλια. Ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα.
Βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις πάρει βράση βράζουμε για 5 λεπτά και αφαιρούμε απ τη φωτιά.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια τη ρίχνουμε στην επιφάνεια του πυρέξ. Απλώνουμε ομοιόμορφα. Βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Ένα εύκολο και αφράτο κέικ σοκολάτας που θα σας ξετρελάνει!!!!!!!
Πρέπει να το δοκιμάσετε!!!!!

Καλή επιτυχία!!!!!