Κεφτεδάκια με καρότο, κολοκυθάκια και ρεβίθια.
Διαφήμιση
Υλικά:
2 μεγάλα καρότα,
1 κολοκυθάκι,
1/2 κονσέρβα ρεβίθια χωρίς νερό (400 γραμμάρια),
2 αυγά,
2 κσ τριμμένη Φρυγανιά
άνηθο,
μαϊντανό μια χούφτα ψιλοκομμένο
λευκό πιπέρι
Εκτέλεση
Πρώτα ξύνονται τα καρότα και τα κολοκυθάκια, αλατίζονται και στραγγίζουν το νερό από αυτά, προσθέτοντας ρεβίθια, αυγά, μπισκότα, άνηθο, μαϊντανό και μπαχαρικά. Σχηματίζονται κεφτεδάκια, οβάλ αλευρόνται και τηγανίζονται.
Σερβίρονται παρέα με τζατζικι.
Καλή όρεξη!
Διαφήμιση
Διαφήμιση