Κρέμα Καραμελέ Γιαουρτιού με 2 συστατικά
Φανταστείτε ένα γλυκό που χρησιμοποιεί μόνο 2 υλικά. Είναι πραγματικότητα!
Συστατικά
1 και μισή κονσέρβα ή 600 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
3 φλιτζάνια ή 510 γραμμάρια φυσικό γιαούρτι χωρίς γεύση
Σιρόπι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
Μισό φλιτζάνι νερό
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι
Πως να το φτιάξεις
Για το Σιρόπι
1. Σε μια φόρμα πλάτους 16 εκατοστών και ύψους 7 εκατοστών, βάζουμε 1 φλιτζάνι ζάχαρη, μισό φλιτζάνι νερό,
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι και ανακατεύουμε.
για την κρέμα
1. Τοποθετήστε 1 και μισό κουτί ζαχαρουχο γάλα, 3 φλιτζάνια φυσικό γιαούρτι χωρίς γεύση σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Κλείστε το μπλέντερ και περάστε το μείγμα από ένα σουρωτήρι.
3. Μεταφέρουμε το μείγμα στη φόρμα για πουτίγκα που έχουμε στην άκρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά .
4. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει.
5. Βάλτε στο ψυγείο
6. Βγάζουμε από το ψυγείο, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
Ελπίζω να το διασκεδάσεις!
ΠΗΓΗ:Cookery Recipes