Υλικά

1 πακέτο σαβαγιαρ
λίγο γάλα για να μουσκέψουμε τα σαβαγιαρ
1 φρέσκα κρέμα γάλακτος ή φυτική 35% χτυπημένη
να γίνει σαντιγι
λίγα αμύγδαλα σπασμένα
σιρόπι φράουλας

Κρέμα
6 ποτ. γάλα
6 κσ. κορν φλάουρ
7 κσ. ζάχαρη
1 βανίλια
1 αυγό και 1 κρόκο
λίγο ξύσμα λεμονιού
Στο τέλος 2 κσ βούτυρο φυτικό

Εκτέλεση

Για πυρεξ στρογγυλό 27cm και βάθος 8cm. Μουσκεύουμε σαβαγιαρ και βάζουμε μια στρώση, τους βάζουμε λιγο σιρόπι φράουλας, αμύγδαλα σπασμένα και φράουλες
Περιχύνουμε την μισή κρέμα. Μετά πάλι σαβαγιαρ, σιρόπι φράουλας, αμύγδαλα σπασμένα και φράουλες. Την υπόλοιπη κρέμα.

Έχουμε χτυπήσει την φρέσκα κρέμα σε σαντιγί. Την απλώνουμε πάνω από την άλλη κρέμα. Βάζουμε λίγα αμύγδαλα .
Στολίζουμε με τις υπόλοιπες φράουλες και ενα ακτινίδιο.Βαζουμε με το πινελο σιρόπι φράουλας στις φράουλες.
Είναι πάρα πολύ ωραία και εύκολη.

Καλή επιτυχία!!!

Η Εκτέλεση είναι της κας Chrystalla Paraskeua

Προηγούμενο άρθροΜπουγάτσα με 3 Υλικά…το πιστεύετε;
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το νόστιμο μαγικό κέικ, το ξέρετε;