Ακαταμάχητη γεύση του λουκουμιού εμπλουτισμένη με την τραγανότητα και την πλούσια γεύση του καρυδιού τυλιγμένα σε μια αφράτη ζυμη

Υλικά

για τη ζύμη

1 κουπα νερό (250 γρ.),
1 κουπα λάδι (250 γρ.),
3 κουπες αλεύρι (750 γρ.),
μια πρέζα αλάτι

1 κουτί λουκούμι,
100 γρ καρύδια,
200 γρ. ζάχαρη άχνη,
1 μπέικιν πάουντερ

Τρόπος παρασκευής

Βάζετε στη φωτιά το νερό + λάδι + αλάτι, αφού πάρει βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα (ζύμη)
Κάντε μικρές μπαλίτσες στο οποίο βάζω λουκούμι + καρύδι
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν ένα ευχάριστο χρυσαφί χρώμα (περίπου 25-30 λεπτά)
Αφού είναι έτοιμα όσο είναι ακόμα ζεστά τα κυλώ σε ζάχαρη άχνη.

Καλή υγεία να έχετε

ΠΗΓΗ: Vanya Yankova

Προηγούμενο άρθροΓεμιστά γιαουρτοψωμάκια με σουσάμι
Επόμενο άρθροΚρέας με πατάτες στην κατσαρόλα – χορταστικό, νόστιμο, σπιτικό, αγαπημένο πιάτο όλων