Η συνταγή Μακαρονάδα με γαρίδες που ακολουθεί προσθέτει στην κλασική συνταγηξ μια πινελιά χρώματος και γεύσης με τη χρήση πιπεριών, δημιουργώντας ένα απολαυστικό και χορταστικό πιάτο.
Υλικά
5 Κουτάλια της σούπας λάδι
3 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
600 γραμ. γαρίδες
200 γραμ. cherry ντομάτες Ντοματίνια
1 Κόκκινη Πιπεργιά Κομμένη σε κυβάκια
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Μόνο το πράσινο .
1 Κουτάλι της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το σκόρδο προσθέτουμε και τις γαρίδες και της σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο . Προσθέτουμε την πάπρικα . Προσθέτουμε την κομμένη πιπεριά τό αλάτι και πιπέρι . Έχουμε κόψει τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μας μαζί με τις γαρίδες προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το βούτυρο ανακατεύουμε . Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει και αλάτι έχουμε βράσει τα μακαρόνια μας για 8 λεπτά τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στις γαρίδες . Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και καλή απόλαυση !!
Η Συνταγή είναι της κας Marianthi Kalogiros