Εύκολες Πατάτες στο φούρνο

Συστατικά

Πατάτες – 800 g
Αυγά – 3 τεμ
Γάλα – 150 ml
Τυρί – 150 g
Βούτυρο – 30 g
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
Αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Τα κόβουμε σε φέτες και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί στο οποίο ρίχνουμε 10 γραμμάρια βούτυρο σε φετες.
Βάζουμε το υπόλοιπο βύτυρο σε κομμάτια πάνω από τις πατάτες.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και τη ρίγανη.
Ρίχνουμε τις πατάτες.
Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° για 25 λεπτά.

Καλή όρεξη!

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΗ Παραδοσιακή τυρόπιτα του Ρεϊσδερέ…Λήμνου
Επόμενο άρθροTo Γαλακτομπούρεκο της Τεμπέλας