Υλικά:
1 ζαχαρουχό γάλα
250 γραμμάρια βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
3 με 4 φλιτζάνια αλεύρι (που φουσκώνει)
200 γραμμάρια αμύγδαλα (ξεφλουδισμένα και ψιλοτριμμένα)
Αμύγδαλοβούτυρο (εμπορίου)
1 ασπράδι αυγού
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε το ζαχαρουχο ,το αλεύρι και τα μισά αμύγδαλα. Πρέπει να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού και τα βουτάμε στα υπόλοιπα αμύγδαλα.
Ψήνουμε για 15λεπτα περίπου. Αφήνουμε να κρυώσουν και κόβουμε κάθε μπισκότο σε δύο δισκάκια. Βάζουμε ένα κουταλάκι αμύγδαλοβουτυρο
και ένα ενώνουμε το μπισκότο
Η Συνταγή είναι της κας Reggina Filippou