Μπισκότα βρώμης και σοκολάτας

Συστατικά

100 γρ νιφάδες βρώμης
75 γρ Βούτυρο
1 αυγό
120 γρ ζάχαρη (κοκκοποιημένο ή ζαχαροκάλαμο)
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ για κέικ
75 γρ αλεύρι 00
1 φακελάκι Βανιλίνη
1 πρέζα Αλάτι
75 γρ σταγόνες μαύρης σοκολάτας

Παρασκευή

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το μαλακό βούτυρο σε μικρά κομμάτια με τη ζάχαρη, προσθέστε το αυγό, τη βανίλια και μια πρέζα αλάτι.
Συνδυάστε τις νιφάδες βρώμης και το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ απευθείας στο μείγμα.
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να επιτευχθεί ένα ομοιογενές μείγμα μεσαίας συνοχής.
Τέλος, προσθέτουμε τα κομμάτια μαύρης σοκολάτας, ανακατεύοντας ελαφρώς.

Τοποθετήστε το μείγμα που έχετε πάρει στο ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος, σε μπισκοτα που φτιαχνετε με το χερι με καλή απόσταση (θα πρέπει να μεγαλώσουν κατά το ψησιμο).
Ψήνουμε στους 180 ° C σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.

ΠΗΓΗ: https://blog.giallozafferano.it/ipasticcinidinina/