Συστατικά
200 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 αυγά
300 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλάκια σούπας ζάχαρη
75 γραμμάρια λιωμένο βουτύρο
300 ml ηλιέλαιο
1 πρέζα αλάτι 
2 κουταλιές της σούπας μέλι
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Παρασκευή
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη με ένα σύρμα
Προσθέστε το βούτυρο, το γιαούρτι και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά και ανακατεύουμε συνέχεια για να αποφεύγουμε τους σβώλους – για να κάνουμε ένα ομαλό, παχύ, αλλά αρκετά ρευστό μείγμα.
Αν το μείγμα είναι πάρα πολύ παχύ, μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι.
Χρησιμοποιώντας μια κουτάλα, κατά προτίμηση με ένα μικρό στόμιο, προσθέστε το μείγμα σε στρογγυλά σχήματα στο τηγάνι – όσα μπορεί να πάρει το τηγάνι σας.
Χαμηλώστε τη φωτιά – δεν την θέλετε πολύ ισχυρή – και τηγανίζετε για περίπου 1-2 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Αφαιρέστε απο το τηγάνι και τοποθετήστε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν και συνεχίστε μέχρι να χρησιμοποιήσετε όλο το μείγμα.
Τοποθετήστε όλες τις τηγανίτες σε μια μεγάλη πιατέλα και ρίξτε μέλι πάνω τους και πασπαλίστε την κανέλα.

Σημείωση:

Εάν έχετε καρύδια τρίψετε με τα χέρια σας και πασπαλίστε από πάνω