Συστατικά 200 γραμμάρια αλεύρι ρεβιθίου 600 ml νερού 12 g άλατος 90 γραμμάρια οργανικού ηλιόσπορου Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Οδηγίες Ρίχνουμε στο νερό στο αλεύρι ρεβίθια, ανακατεύοντας συνεχώς με ένα χτύπημα για να αποφύγουμε σβώλους. Όταν το νερό έχει ενσωματωθεί πλήρως, προσθέστε το ηλιέλαιο και το αλάτι. Αφήστε το κτύπημα να ξεκουραστεί για τουλάχιστον μισή ώρα. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 250 ° C, λιπαίνουμε με λάδι ένα ταψί 25cm x 40 cm και το χύνουμε σε ένα πολύ λεπτό στρώμα, μέχρι 3 ή 4 mm. Ψήστε την πίτα του ρεβιθίου για 20 έως 25 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανή και χρυσή στην επιφάνεια και ακόμα μαλακή μέσα. Σερβίρετε ζεστό με άφθονο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Υλικά:
Φράουλες - 2 κιλά
Ζάχαρη - 1600 g
Χυμός λεμονιού - 1/2 τεμ
Εκτέλεση
Πλένω καλά τις φράουλες και αφαιρώ τα κοτσάνια τους.
Τις βάζω σε μια μεγάλη κατσαρόλα...
Μου ζήτσατε εύκολη συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια και φυσικά σας έχω την πιο εύκολη και χωρίς μίξερ μοσχοβολάει όλο το σπίτι βανίλια και βούτυρο
Υλικά
220...
Η Συνταγή είναι της κας Μαρία Κάζδαγλη
Υλικά
1,5 ποτήρι χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Περίπου 500 γρ....
Ο υπέροχος συνδυασμός της σοκολάτας μαζί με το πορτοκάλι δημιουργούν ένα εκρηκτικό νόστιμο κοκτέηλ γεύσεων.
Συστατικά:
180γρ. αλεύρι ολικής μαλακό ΟΛΑ ΒΙΟ
100γρ ζάχαρη καρύδας...