Υλικά

200 γρ αμύγδαλα ψιλοκομμένα, ή αλεύρι αμυγδάλου
2 αυγα
50 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ βανίλιας
1 κουταλάκι του γλυκού απόσταγμα βανίλιας
60 ml καλαμποκέλαιο
100 ml γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
3 ροδάκινα κομποστα, μπορείτε να βάλετε και τα κανονικά.

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε με ένα σύρμα, προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας
Κόβουμε τα ροδάκινα σε φέτες και τα τοποθετούμε στον πάτο του ταψιού, περιχύνουμε με το μείγμα, ισοπεδώνουμε με ένα κουτάλι.
Πασπαλίζουμε τα ψιλοκομμένα φουντούκια και ψήνουμε στους 180° σε προθερμασμένο αεριζόμενο φούρνο για 25 λεπτά περίπου, κάνουμε το τεστ οδοντογλυφίδας

ΠΗΓΗ: Le Meravigliose Ricette di Ana

Προηγούμενο άρθροΚέικ Καρότου με Γλάσο Τυρί Κρέμα
Επόμενο άρθροΚέικ με γιαούρτι και μαύρη σταφίδα