Τα σνίτσελ βγαίνουν το ίδιο ωραία με τα τηγανιτά ακριβώς! Μόνο που γλιτώνουμε τα ανθυγιεινά λάδια απ το τηγάνισμα!

Υλικά

1 κιλό σνίτσελ
2 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Πολύ λίγο ξύδι

Για το συνοδευτικό
1 κούπα ρύζι
3 κούπες νερό
3 κσ βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι, λίγο λάδι και λίγο ξύδι, ανακατεύουμε να γίνει ένα και βουτάμε μέσα τα σνίτσελ.
Μετά τα περνάμε από τη φρυγανιά και αφήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180.

Σε κατσαρολάκι μετράμε με τη κούπα που μετρήσαμε το ρύζι 3 κούπες νερό, βάζουμε και το ρύζι, αλάτι πιπέρι και το βούτυρο, αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει το νερό και σκεπάζουμε με χαρτί κουζίνας!
Έτοιμο!

Προηγούμενο άρθροBaby Πατάτες στο τηγάνι με τυρι
Επόμενο άρθροΓιουβαρλάκια σε λευκή σάλτσα