Διαφήμιση

Για 25 κομμάτια
ΥΛΙΚΑ

2 ολόκληρα μανταρίνια
4 μανταρίνια τις φλούδες
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1/2 ποτήρι νερό
4 κ σ φρυγανιά
1 κ σ κακάο
250 γ ρ καρύδια
250 γ ρ κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα μανταρίνια κόβουμε στην μέση τα ολόκληρα, καθαρίζουμε 4 μανταρίνια και περνούμε τις φλούδες.
Τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ μαζί με το νερό, και τα πολτοποιουμε.


Τα αδειάζουμε σε μια κατσαρόλα, τα βάζουμε να βράσουν μαζί με την ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά μέχρι να σωθεί το νερό.


Αφήνουμε να κρυώσει το μανταρίνι μας.
Το αδειάζουμε σε μια λεκάνη και προσθέτουμε, το κακάο, την φρυγανιά,τα καρυδια ψιλοκομμένα.


Ανακατεύουμε να ενωθεί καλά το μείγμα.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα και το κάνουμε μπαστούνι, το βάζουμε να παγώσει για μια ώρα στην κατάψυξη.


Το βγάζουμε και το κόβουμε κομμάτια, πάχος όσο το δάχτυλο μας.
Όπως είναι το ρίχνουμε στην λιωμένη σοκολάτα, το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και με ένα πιρούνι το βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα να στεγνώσει.
Πριν στεγνώσει βάζουμε εάν θέλουμε και μισό καρύδι.

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση