Διαφήμιση

Σπιτικά χειροποίητα Kiss

Η Συνταγή είναι του Pastry Chef Stratos Petrou

Υλικά

Διαφήμιση

180 γρ Ζελέ σκόνη με γεύση Φράουλα
230 γρ Νερό ζεστό

Για Επικάλυψη
460 γρ Σοκολάτα Κουβερτούρα Γάλακτος
25 γρ Λάδι Καρύδας

Εκτέλεση

Διαφήμιση

Ξεκινάμε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιώντας μονο 2 υλικα σε μία κανάτα ρίχνουμε τη σκόνη ζελέ με γεύση φράουλα και το καυτό νερό και τα ανακατεύουμε πολύ καλά
μέχρι να διαλυθεί στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει προσοχή όχι να πήξει και αν έχετε θερμόμετρο να φτάσει μέχρι 25 βαθμούς

Διαφήμιση


Οταν έχει κρυώσει το μείγμα μας πολύ καλά το αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ όπου το χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να φουσκώσει και να γίνει μία αφράτη μους
Φυσικά μπορεί να γίνει και με το μίξερ χειρός
Οσο πιο πολύ χτυπηθεί το μείγμα τόσο πιο πολύ επιτυχημένα θα είναι τα kiss μας
Σταματάμε το μίξερ και αδειάζουμε τη μους σε ένα τετράγωνο τσέρκι το οποίο έχουμε τοποθετήσει μία λαδόκολλα από κάτω με διαστάσεις 24 X 24 και απλώνουμε
ομοιόμορφα εάν δεν έχετε εσωτερική μπορείτε να το κάνετε και σε ταψάκι
Tοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4-5 ώρες να παγώσει εγώ όπως ξέρετε Το αφήνω για ένα ολόκληρο βράδυ

Oταν έχει παγώσει ξεφορμάρω από το τσέρκι και το κόβω σε οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείτε ώστε να μοιάζει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πραγματικά kiss
Tαυτόχρονα eχω λιώσει την κουβερτούρα γάλακτος με το λάδι καρύδας ώστε να είναι χλιαρι όταν θα την χρησιμοποιήσω

Παίρνουμε τις μπάρες και τις βουτάμε μέσα στη σοκολάτα μία-μία και τις καλύπτουμε πολύ καλά γιατί τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα
Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιώ το λάδι καρύδας ώστε να παγώσουν πιο γρήγορα και να γίνει πιο τραγανή η σοκολάτα
Βλέπετε πόσο εύκολα και γρήγορα φτιάξαμε τα δικά μας χειροποίητα Κις που δεν θα πιστεύετε στην ομοιότητα της γεύσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση