Υλικά

1 λιτρο Γάλα
4 κουτ σούπας λάδι πιπεριάς (χωρισμένο 2+2)
3/4 ποτήρι άσπρο κρασί
λίνο σκόρδο σκόνη
κρεμμύδι σκόνη,
Αλάτι
πιπέρι .

Εκτέλεση

Ξεπάγωσα το συκώτι, το έβαλα σε γάλα νια 3/4 της ώρας το ξέβγαλα και το έβαλα σε χαρτί κουζίνας να πάρει όλα τα υγρά το αλάτισα λίνο .
Το τηγάνισα σε αντικολλητικό τηγάνι με 2 κουτ σούπας λάδι πιπεριάς και το γύριζα με δυο πιρούνια να μην τρυπήσει το συκώτι για 7 λεπτά, συνέχισα με το υπόλοιπο βάζοντας πάλι 2 κουταλιές λάδι.
Έβαλα στο λάδι που έμεινε στο τηγάνι 3/4 ποτήρι άσπρο κρασί λίνο σκόρδο σκόνη και κρεμμύδι σκόνη, πιπέρι .
Μόλις πήρε 3-4 βρασεις έβαλα το συκώτι και ότι υγρά είχε βγάλει , κούνησα το τηγάνι να αναμιχτούν και σέρβιρα

Καλή Επιτυχία